Keresés

9. szezonját kezdi meg együttesünknél Szabó Balázs!

Szabó Balázs 2013-óta erősíti csapatunkat és ez nem lesz máshogy a következő szezonban sem.Szabó Balázs:


"Az előző szezonban nyújtott személyes és csapat teljesítményt pozitívnak értékelem, még úgy is, hogy csak a bajnokságban tudtunk a dobogóra állni. Igyekeztem én is és a csapat is végig jó teljesítményt nyújtani és összességében ez sikerült is.

Ehhez az is kellett, hogy jó legyen az összhang a játékosok között, így a bajnokság végére igazi csapatként tudtunk egymásért küzdeni és emiatt sikerült megszerezni a bronzérmet.

Igyekeztünk betartani a lehető legjobban a taktikai utasításokat, amiket az edzőnk elvárt tőlünk.Pepe a legtöbbet a meccseken, meccsek előtt az ellenfél feladóinak kiismerésében tudott nekem segíteni és azt várom tőle a jövőt illetően, hogy mind edzésen, mind meccseken, ugyanilyen következetes és céltudatos maradjon.

Számomra a cél, a következő szezonra, hogy legalább olyan legyen a csapatkohézió, mint idén. Egyéni célom pedig az, hogy minél több meccsen a csapat segítségére legyek. Eredmény szempontjából szeretnék újra Magyar Kupa négyes döntőt játszani és a bajnokságban újra dobogóra állni."HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon