Keresés

Bolgár feladóátlóval erősítettünk!

22 éves bolgár játékossal erősítettünk. Ismerjétek meg Hristyan Dimitrov-ot, aki a tavalyi izlandi bajnokság MVP-jének és legjobb pontszerzőjének mondhatja magát!


Hristyan Dimitrov:

"11 éves koromban kezdtem röplabdázni Bulgáriában, majd 2 évvel később Izlandra költöztünk a családommal. 17 éves koromig ott játszottam, de egy idő után tovább szerettem volna fejlődni, így elfogadtam egy németországi ajánlatot a Bundesliga 2-ben. Itt két szezont töltöttem. Majd egy év Belgiumban és Bulgáriában is.


Sajnos itt lépett be mindenki életébe a Covid fertőzés. Nehéz volt megszokni nézők nélkül játszani, majd végül a bajnokságot is be kellett fejezni. Így visszatértem Izlandra és az elmúlt szezonomat ott töltöttem. Úgy gondolom jól teljesítettem, hiszen a szezon végén a legjobb pontszerző és az MVP címet is megszereztem.

Sajnos az izlandi bajnokság nem tartozik az erősebbek közé, így az edzőm azt tanácsolta keressek egy olyan ajánlatot, ahol tovább tudok fejlődni, hiszen még fiatal vagyok. Így jutottam el a MAFC megkereséséhez. Nagyon motivált vagyok, szeretném megmutatni mit tudok. A csapat sok fiatal, tehetséges játékosból áll, valamint nagyon tetszett Nagy Péter vezetőedző elképzeése erre a szezonra. A Magyar Bajnokság is évről-évre egyre jobban fejlődik, ahogy érkeznek a külföldi játékosok.

Személyes célom a szezonra, hogy érmekért tudjunk küzdeni a Bajnokságban és a Kupában egyaránt. Szeretném a legjobb formámat hozni és szeretnék a csapat húzóembere lenni. Hajrá MAFC! "  • Instagram
  • Black Facebook Icon