Keresés

Brazil négyesütővel erősítettünk!

A 32 éves Bruno Godoi 22 éve röplabdázik és karrierje során több ország nemzeti bajnokságában is megfordult. Európában két királykupát nyert, valamint Svájcban 2. helyezést szerzett csapatával a bajnokságban, ezek mellett hazájában, Brazíliában is remek sikereket ért el.

A tapasztalt játékost kérdeztük, miért döntött a MAFC mellett, mik voltak az első benyomásai, valamint mik a céljai a csapattal.


Bruno Godoi:

"A tavalyi szezonban Iránban játszhattam, amit a karrierem egyik csúcspontjának tekintek. Majd a következő szezont Szaúd-Arábiában kezdtem meg, de nem tetszett a klub, így közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Volt néhány ajánlatom, de amikor a menedzserem egy tradicionális budapesti csapatot ajánlott, egyből felkeltette az érdeklődésemet. A tárgyalások rendkívül gyorsan és pozitívan sikerültek, így pár napon belül indultam is Budapestre. Érkezésemkor a fogadtatás nem is lehetett volna jobb, hiszen a csapat vezetőedzője és a klub elnöke várt. Budapest az első pillanattól kezdve nagyon tetszik, talán az egyik legszebb város, ahol valaha jártam. A csapattársak is rendkívül pozitívan fogadtak, szinte rögtön otthon éreztem magamat. A keret nagyon fiatal, de mindenki nagyon tehetséges és úgy érzem, kellő mennyiségű és minőségű munkával felérhetünk a dobogóra. Ehhez minden adott, az edzői stáb kiváló és a klub vezetése is mindent megtesz, hogy sikeresek legyünk, a többi már csak rajtunk, játékosokon múlik. A hétvégi mérkőzésen már a csapat rendelkezésére állok és remélem, sikeres lesz a bemutatkozásom."HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon