Keresés

Csapatunk új másodedzője, Tamás Zoltán "Egér" !


A szakember korábban több csapat vezetőedzőjeként is tevékenykedett, a következő bajnoki szezonban, Nagy Péter mellett, a másodezdői pozíciót tölti be csapatunknál.Tamás Zoltán:


"Első edzői tevékenységemet a Csepel felnőtt csapatánál töltöttem, két és fél évig, amely a legjobb emlékekkel is tölt el egyben, itt egy nagyon összetartó egységet sikerült kialakítani. Ezt követően Sümegen töltöttem két szezont.


Természetesen figyelemmel követtem a MAFC mérkőzéseit és eredményeit. Kezd a csapatnak karaktere lenni, ez magával hozta a fejlődésüket is és egyre több néző szimpátiáját nyeri el.


Eddigi pályafutásom során vezetőedzőként dolgoztam, de a mostani másodedzői pozíció semmilyen mértékben nem bántja az egomat, hiszen Pepe már sok területen többet tud a röplabdáról, mint én, folyamatosan képezi magát. Leginkább a gondolatainak, felfogásának a csapatba való átültetésében tudok majd a legtöbbet segíteni.


Ha a csapat, az idei bajnoki szezonjában azt a fejlődést tudja tovább vinni, amit elkezdett, akkor én elégedett lennék és valószínűleg az eredményeket is magával hozza majd."HAJRÁ MAFC!  • Instagram
  • Black Facebook Icon