Keresés

Extraliga alapszakasz legjobb 4 csapata közé jutottunk!

Frissítve: 2021. febr. 9.

Elérkeztünk a bajnokság azon szakaszába, ahol már nagyjából körvonalazódik az Extraliga alapszakászának végeredménye.


Az idei alapszakasz rendkívüli izgalmakat hozott, ahol még teljesen nyílt a harc több csapat számára is a 4 közé kerülésre, de a hétvégén, Debrecenből elhozott 3 ponttal matematikailag is biztossá vált, hogy a bajnokságban, negyediknél rosszabb helyen nem végezhetünk.



Ezzel jogosultak vagyunk a rájátszás felső házában tovább folytani a küzdelmeket.

A Férfi Extraliga versenykiírása alapján ez azt jelenti, hogy az első 4 csapat különválik az 5. 6. 7. helyezettől és külön folytatják a bajnokságot. Előbbiek a helyezésük alapján alkotják az elődöntők párosítását, míg utóbbiak az NB1 első 3 helyezettjével körmérkőzéseket játszanak, melynek végeredménye dönti el az Extraligába való feljutást.


A továbbiakban már csak egy nyitott kérdés maradt, mégpedig, hogy pontosan hányadik helyen zárjuk az alapszakaszt. Ez az elődöntők párosítása miatt érdekes, hiszen az első a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal küzd meg a döntőbe kerülésért.

Az eddig lejátszott bajnokik, valamint az ezzel kapcsolatos becslések alapján a legvalószínűbb eredmény, hogy a 3. helyen fogjuk zárni az alapszakaszt, de ehhez több mérkőzésen is, számunkra kedvező végeredménynek kell születnie.


Ezzel egy nagy lépést tettünk a szezon elején kitűzött célok felé, mely egy érem megszerzése volt, de azért bízunk benne, hogy ez az érem, minél fényesebben fog csillogni.





MAFC-BME programja a továbbiakban:


2021. február 10.

Kecskeméti RC - MAFC-BME (Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó)

2021. február 13.

MAFC-BME - LV Sport Pénzügyőr SE

2021. február 19.

FINO Kaposvár - MAFC-BME



HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon