Keresés

Kezdődik az elődöntő!

A mai este folyamán kezdetét veszi a bajnoki elődöntő, ahol a FINO Kaposvár lesz az ellenfelünk.


Csapatunk két meghatározó, legponterősebb jétékosát, valamint az edzői duót kérdeztük mit gondolnak, hogy sikerült a felkészülés és mit várnak a találkozóval kapcsolatban!
Yani Georgiev:

Örülök neki, hogy a csapat megfelelő színvonalon teljesítette az alapszakaszt, és már több fordulóval a vége előtt bebiztosítottuk a felsőházi szereplésünket.
Akadtak hullámvölgyek, de a csapat minden tagja próbálja a maximumot kihozni magából. Az év elején kitűzött célok első lépcsőjét teljesítettük, de a lényeg most következik.
Úgy érzem volt időnk, a lehető legjobban felkészülni a Kaposvár játékából és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy nagyot csatázzunk a Kupa ezüstérmes ellen.

Csoma Krisztián:

Nem indult jól az alapszakasz első része, nyerhető meccseket buktunk el, de utána szépen fokozatosan, kemény munkával felküzdöttük magunkat a 3. helyre, ami mindenképpen jó eredménynek számít.
A bajnokság legnehezebb szakaszába érkeztünk, itt már minden egyes meccsnek komoly súlya van. A felkészülés úgy gondolom, rendben zajlik, megteszünk mindent azért, hogy sikeresek legyünk.
Ha a nyitásaink es a nyitásfogadásunk rendben lesz, akkor okozhatunk meglepetést a Kaposvárnak. Kellő koncentráció, türelem és csapatmunka szükséges a sikerhez.
Személy szerint én már nagyon vártam a bajnokság ezen periódusát.


Nagy Péter vezetőedző:

Nagy előrelépés és lehetőség a csapat számára, hogy idén elődöntőt játszhatunk. Ezután a hosszú szünet után, már nagyon várjuk a rájátszás mérkőzéseit.
A játékosaim motiváltak, úgy gondolom, felkészültünk, de természetesen egy nagyon nehéz sorozatra számítok.
Ahhoz, hogy sikerüljön legyőzni a Kaposvárt, minden játékosnak a legjobbját kell nyújtania.

Pápai Péter másodedző:

Egy nagyon hosszú szünet után fogunk ismét pályára lépni Kaposváron. Ezt az időszakot megpróbáltuk kihasználni arra, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a játékukból. Ha a megfelelő koncentráció mellett, kellően agresszívak leszünk, akkor akár meglepetést is tudunk okozni az elődöntőben.


20:15-ös kezdettel az M4 Sport élőben közvetíti a párharc első mérkőzését.

Valamelyik fél 3 győzelméig tartó küzdelem programja:


2021. március 18. csütörtök

20:15

FINO Kaposvár - MAFC-BME

(TV: M4 Sport)


2021. március 21. vasárnap

18:00

MAFC-BME - FINO Kaposvár

2021. március 25. csütörtök

18:00

FINO Kaposvár - MAFC-BME


 

Ha szükséges:

2021. március 27. szombat

18:00

MAFC-BME - FINO Kaposvár

2021. április 01. csütörtök

18:00

FINO Kaposvár - MAFC-BME
HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon