Keresés

Krupánszki Olivér a MAFC-ban!

Frissítve: 2021. jún. 15.


A 25 éves, 2x Magyar Kupa győztes játékos, szélső ütő pozícióra érkezik hozzánk!


Krupánszki Oivér:


"A röplabda sportágat általános iskolás koromban kezdtem, nagyjából 15 éve, ahova édesapám vitt le, a Dág, tatabányai edzéseire. Itt kaptam meg az alapokat és szerettem meg ezt a sportot, amiért hálás vagyok az ottani közösségnek és vezetőségnek.


Először 2016-ban igazoltam el a nevelőegyesületemtől, mégpedig a Szolnok csapatához, ahol nagy meglepetésre Magyar Kupadöntőt nyertünk. Természetesen erre az évre is boldogan gondolok vissza.A 2017/18-as szezonba igazoltam Kecskemétre, ahol négy szezont játszottam. Ez az időszak számomra nagyon meghatározó volt, hiszen profi munka folyt mindvégig és így, sokat tudtam fejlődni itt, amit köszönök mindenkinek, aki a csapatban és csapat körül volt ez idő alatt és persze mindenkinek, aki támogatta a munkánkat.
Most viszont fontosnak éreztem a váltást. Számomra külön öröm, hogy a MAFC megkeresett, hiszen édesapám is játszott itt, egyetemi évei alatt. A csapat nagyon sokat lépett előre az elmúlt években és ezt az eredmények is igazolják. Meghatározó volt a döntésben Nagy Péter személye, akitől rengeteget lehet tanulni. Ő egy nagyon profi szemléletű és elhivatott ember, aki szívesen adja át tudását.

Az előttünk álló szezontól pedig azt várom, hogy a csapat a lehető legjobb játékkal, kihozza magából a maximumot és minél jobb helyezést érjen el a versenysorozatokon. Személy szerint pedig sokat szeretnék fejlődni hozzáállásban és technikailag egyaránt, amihez szerintem itt adottak lesznek a feltételek."HAJRÁ MAFC!


Fotó: (kesport.hu; Kecsekméti Röplabda Club-facebook)


  • Instagram
  • Black Facebook Icon