Keresés

A következő szezonban is Nagy Péter lesz felnőtt csapatunk vezetőedzője!

Frissítve: 2021. jún. 15.


A korábbi válogatott és BL győztes játékos, 3. szezonját kezdi meg nálunk, vezetőedzőként!Nagy Péter:


"Jelentős fejlődésen mentünk át az elmúlt 2 szezon során.


Tavaly kezdő edzőként nagyon sok szituáció új volt számomra, fő célom a figyelmem kiterjesztése volt, saját magamról, egy egész csapatra. Ez a folyamat persze még mindig tart és tartani is fog, de jóval könnyebben átlátok már egy edzést, vagy mérkőzést.
Úgy érzem a srácok, ennek a szezonnak a második felétől kezdték érteni és érezni igazából azt a szemléletet, amit képviselek.

Jelentős előrelépés történt a megértésben, hogy mit, miért csinálunk és hogy ezt tudatosan tudjuk alkalmazni.

Ennek ellenére még rengeteg kiaknázatlan potenciált látok a csapatban, magamat is beleértve, a mindennapi tudatos munka fejlesztése tekintetében.Az idei 3.hely egy nagyszerű eredmény, év közben voltak nagyon magas és mély pontjaink, a rájátszásban viszont meg volt a megfelelő akarat és sikerült pozitív élménnyel zárnunk a szezont.

Örülök, mert azt látom tovább erősödik az extraliga mezőnye, így a következő idényben még nehezebb dolgunk lesz.Egy harcos, lendületes és dinamikus MAFC-ot szeretnék a pályán látni, egy olyan csapatot, amely egymást segíti a fejlődésben.

A klub vezetése mindent megtesz az előre lépés érdekében és hogy minél erősebb játékoskerettel dolgozhassak.


Úgy hiszem az újonnan érkező játékosok és edző társam, megadják azt az extra löketet, amely újabb szintre emeli csapatunkat.HAJRÁ MAFC!

  • Instagram
  • Black Facebook Icon