Keresés

Nagy Péter vezetésével vágunk neki a 2022/2023-as szezonnak is!

A 38 éves szakember 4. szezonját kezdi meg Extraligás csapatunk vezetőedzőjeként.


Nagy Péter:


"Úgy érzem egy sikeres szezonon vagyunk túl. Bár a magyar kupában nem sikerült a négy közé jutás, de a bajnokság második felére összeállt a csapat, már az alapszakasz végén látszott egy jelentős előrelépés.


A play off-ban a negyeddöntő 5.mérkőzésének megnyerése nagy hitet és erőt adott számunkra . Az elődöntőben nagyon közel álltunk a sikerhez, talán kissé meg is ijedtünk a lehetőségtől, persze ehhez az is hozzájárult, hogy a Pénzügyőr a negyedik mérkőzésen magára talált és onnan már a tőlük megszokott lendülettel játszottak .


A bronzért való párharc lélektanilag nagyon öszetett széria volt, 5 mérkőzésbe aligha lehetne több fordulatot beletenni, örülök, hogy a végén sikerüt a harmadik hely.

Több új érkezőnk van, az kissé belezavart a számításainkba , hogy a szövetség május közepén változtatta meg a pályán szerepeltethető légiósok számát, de így is sikerült egy nagyon jó keretet összerakni .

A bajnokság még kiélezettebb lesz egyre kisebb a különbség a csapatok között. A játékosaim nagyon motiváltak, szeretnénk a kupában és a bajnokságban is előrébb lépni."


Pepe munkáját továbbra is Tamás Zoltán "Egér" segíti!


HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon