top of page
Keresés

Régi-új MAFC-os a csapatban!

Hosszabb kitérő után, újra MAFC-os színekben szerepelhet Kunert Mátyás, aki korábban 5 éven keresztül oszlopos tagja volt a csapatnak.


Kunert Mátyás:

" Röplabdás pályafutásomat Csepelen kezdtem 2005-ben Bezzeg Juditnál, majd később a felnőtteknél Tamás Zoltánnál. Ebből az időszakból a legjobb eredményem egy junior bajnoki bronzérem, valamint egy felnőtt Magyar Kupa 4. helyezés.


Ezek után kerültem a MAFC-hoz, ahol 5 bajnoki évadot töltöttem. Itt is sikerült szép eredményeket elérnünk, hiszen egy bajnoki és egy kupa bronzérmet szereztünk. Majd következett 2 szezon kecskeméti kitérő, ahol szintén sikerült gyarapítanom az éremgyűjteményem, egy Magyar Kupa ezüsttel és egy bronzzal, valamint egy bajnoki bronzzal.


Innen Sümegre igazoltam, ahol újra Tamás Zoltán kezei alatt dolgozhattam. Ezek után megfordultam a Kistextnél, a Dágnál és a legutóbbi szezonban Szolnokon játszottam.

Így jutottam el ide, hogy hosszú idő után újra visszatérjek a MAFC-hoz, korábbi edzőm, Tamás Zoltán és Nagy Péter megkeresésére. Célom, hogy a bajnokságban és a kupában minél előkelőbb helyen végezzen a csapat, illetve, hogy a játékommal segíteni tudjak a csapat sikereiben."


HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon
bottom of page