Keresés

Szabó Bence a MAFC-ban folytatja!

A 21 éves, korábbi korosztályos válogatott játékos, feladó posztra érkezik csapatunkhoz.Szabó Bence:


"Szülőfalumban, Dabroncon ismerkedtem meg a röplabdával 9 évesen. Badacsonyi Győző invitálásának köszönhetően látogattam el egy edzésre és neki köszönhetem mind az alapokat, mind a röplabda iránti szenvedélyemet. Majd 6 évet töltöttem Kaposváron, ahol nagyon sok edző segítette pályafutásomat mind a sportban, mind a magánéletben. Sántosiné Oláh Editnek, Varga Péternek és Demeter Györgynek rengeteget köszönhetek az ott töltött éveim alatt. Ebben az időszakban, minden korosztályban bajnoknak tudhattam magam és hamar korosztályos válogatott is lettem.


A válogatottal nagy sikert értünk el 2018-ban, amikor első helyen végeztünk a junior MEVZA tornán. Majd abban az évben részt vehettünk a hazai rendezésű Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Mindig nagy öröm számomra visszagondolni a Kaposváron töltött éveimre. A 2019/20-as szezont pedig már Kecskeméten kezdtem meg egy teljesen új és szokatlan légkörben. Összességében pozitívan fogok visszaemlékezni arra a két ott töltött évemre is.


Most viszont nagy örömmel tölt el, hogy a MAFC csapatát erősíthetem majd. A csapat az elmúlt években határozott előrelépést tett a bajnokságban, ami kifejezetten biztató. A döntésemben még döntő szerepet játszott Nagy Péter személye. Úgy gondolom nagyon sokat tanulhatok még tőle.

Azt várom az előttünk álló szezontól, hogy a bajnokságban és a kupában is a lehető legjobb eredményeket érjük el. Személy szerint pedig sokat szeretnék még fejlődni minden téren."


HAJRÁ MAFC!  • Instagram
  • Black Facebook Icon