Keresés

Többen is szerződést hosszabítottak!

A 2022/2023-as szezonban több új érkező is erősíti a MAFC alakulatát, viszont a tavalyi csapatból 6-an is szerződést hosszabítottak!
Julio Gomez Galvez:

"A tavalyi szezon volt életem első külföldi szereplése és úgy gondolom jól sikerült a bemutatkozásom, mivel közel voltunk a bajnoki döntőhöz és csak egy pici hiányzott hozzá.


Ettől függetlenül sikeresnek ítélem az előző évünket. A következő bajnoki évadban sokkal motiváltabban és magabiztosabban fogok a pályára lépni, hogy akár szintet tudjunk lépni a Bajnokságban és a Kupában egyaránt."

 

Krupánszki Olivér:

"Először is nagyon örülök neki, hogy a csapat vezetősége bizalmat szavazott és a következő szezonban is igényt tart a játékomra. Szeretném ezt a bizalmat jó teljesítménnyel meghálálni. Úgy érzem, a múlt szezonban jó döntést hoztam az ide igazolással, mivel rendkívül segítőkész és profi szemléletű edzőket és vezetőséget ismertem meg a MAFC-nál. Örülök, hogy a múlt szezonban is sok jó játékossal játszhattam együtt és köszönöm azoknak is, akik a következő szezonban máshol folytatják, nekik további sok sikert kívánok.


A múlt szezont szerintem felemás lett. A kisebb sérülések sokszor megtörték a jó szériáinkat és ezek után mindig magunkra kellett találnunk, ami nagyon pozitív, hogy ez a bajnokság végén is sikerült és így érmet tudtunk szerezni.

Személyes és csapat szinten is vannak célok a következő szezonra, hiszen célok nélkül nem érdemes elkezdeni egy szezont. Szeretném, hogy az alapszakaszt jó pozícióban zárjuk és kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtsunk, amire aztán építeni tudjuk a szezon további részét. Mindig nagy élmény a Magyar Kupadöntő és szeretném ezt újra átélni. Ez idén, számomra egy plusz motiváció.

Saját magamtól több agresszivitást és pontosságot várok a következő szezonban, mivel szerintem ez a két tényező, ami engem előre tud lendíteni a játék során."


 

Pápai Péter:

"Az előző szezon kezdeti nehézségei után, januárban nagyon jó útra tért a csapat. Amit sikerült a szezon további részében fenntartani. Minden túlzás nélkül a Kecskemét elleni negyeddöntő és a Pénzügyőr elleni elődöntő az utóbbi évek legizgalmasabb párharcait hozták. A Kazincbarcika elleni fordítás a bronzéremért vívott csatában pedig megmutatta ennek a csapatnak a küzdeni tudását és hogy 0-2-es hátrányból is fel tud állni, ami nagyon pozitív volt mindenki számára.


Személy szerint úgy érzem, hogy amit megbeszéltünk a Pepével, hogy mit vár el tőlem, azt sikerült teljesítenem. Természetesen az előttünk álló szezonban is az lesz a célom, hogy minél jobb játékkal tudjam segíteni a csapatot, hogy a végén akár fényesebb éremmel zárjuk a szezont.

Ami a csapatot illeti, sok változás történt a keret összetételében. Bízom benne, hogy gyorsan összekovácsolódik a társaság és egy jó hangulatú eredményes szezont zárhatunk. Azt gondolom, hogy a csapat is és a vezetőség is mindent megtesz annak érdekében, hogy idén döntőt játszhassunk."


 

Eke Péter:

"Az előző szezonban a várakozásoknak megfelelően teljesített a csapat, úgymond hozta a kötelező 3. helyet. Hullámvasút volt minden szempontból, de a bajnoki döntő kapuján sajnos nem tudtunk belépni, de ezt az idei szezonban ezt kijavíthatjuk. Egy kiélezett bajnokság volt a tavalyi, ugyanolyan erőt képviselt a legtöbb csapat, nem lehetett megmondani ki a favorit egy adott meccsen.


Úgy érzem van előre lépés, és a következő szezonban csak még jobban fogunk hajtani, mert már megtapasztaltuk milyen is ha ott állunk a döntő kapujában. Erős, ki-ki meccsekre számitok az új idényben. Sokat fejlődhetek még egyénileg, de a legfontosabb, hogy Csapatként is előrébb lépjünk és egy célért küzdjünk, ami a bajnoki, és a kupadöntő."


 

Szabó Barna:

"Őrülök, hogy sikerült megszerezni a bronzérmet, annak ellenére, hogy igen közel voltunk a döntőbe kerüléshöz. Sajnos akkor a Pénzügyőrt nem sikerült 3 találkozón keresztül felülmúlni, de igy is 5 párharc kellett az elődöntő sorsának eldöntéséhez, csak úgy, mint a Kecskemét elleni negyeddöntőben.


Ezt az sorozatot tartva a bronzéremért is 5 mérkőzést kellett megvívni a VRCK ellen. Számomra talán kicsit jobban emlékezetes marad, ugyanis 0-2 es hátrányból felállva sikerült legyőzni őket és ezeken a mérkőzéseken nagyobb szerephez jutottam.

Az előttünk álló szezonra augusztusban kezdjük a felkészülést és remélem, hogy legalább ilyen szép eredményt sikerül majd elérni a csapattal, mint az elmúlt két esztendőben."


 

Jovan Torbica:


"Az elmúlt évet azzal töltöttem, hogy alkalmazkodtam egy magasabb színvonalhoz, mint amit eddig tapasztaltam. Számomra az előző szezon tele volt új tapasztalatokkal, kihívásokkal és hullámvölgyekkel.


Az elért eredményekkel elégedett vagyok és alig várom a következő szezon kihívásait. Bízom a csapatban és remélem bejutunk a bajnoki döntőbe, ami tavaly sajnos nem sikerült."HAJRÁ MAFC!


  • Instagram
  • Black Facebook Icon