Keresés

Yani Georgiev a következő bajnoki idényben is csapatunkat erősíti!

A bolgár négyesütő stabil teljesítményt mutatott a szezon egésze alatt, ezzel a csapat egyik legeredményesebb húzójátékosává vált.Yani Georgiev:


"A tavalyi szezon volt számomra az első külföldi szereplésem és úgy gondolom jól sikerült. Határozottan tetszett, hogy egy másik országban is meg tudtam mutatni magamat.


Az előző év mindenki számára nagyon nehéz volt. Voltak apró sérülések és a koronavírus okozta karanténkötelezettségek is utolérték a csapatot. Reméljük a következő szezonban hasonló dolgokkal nem kell foglalkoznunk és csak a röplabdára koncentrálhatunk. A csapat jól teljesített és sikerült a maximumot kihozni magunkból, aminek az eredménye egy bajnoki bronzérem lett. Ugyanakkor láttuk, hogyha még keményebben dolgozunk, akkor valami nagyobb célért is küzdhetünk.


Azért választottam a következő idényre is a MAFC-ot, mert itt mindent adott a fejlődésem érdekében és a csapat minden egyes tagja a legjobb eredményt szeretné elérni.


Természetesen külön öröm olyan edzővel dolgozni, aki elkötelezett a hivatása mellett, minden nap folyamatosan fejleszti és képezi magát. Ha sikerül az apróbb hibákat kiküszöbölnünk, akkor úgy gondolom, a csapat nagy eredményeket érhet el, mivel a sok kis dologból adódnak össze az igazán nagy dolgok!"


HAJRÁ MAFC!  • Instagram
  • Black Facebook Icon